Publicat de: Lucian | ianuarie 10, 2011

Legea 8

8.

„Ia seama de taina aceasta si nu o uita, acel firicel de apa stie unde va ajunge, caci una este cu pamantul si toate cele ce-i vin in cale nu il pot opri pana la sfarsit. Astfel sa iei seama la gandul tau unde trebuie sa ajunga si vei vedea ca nimic nu sta in calea sa. Sa-ti fie gandul limpede pana la sfarsit; multe se vor ivi in calea ta, caci firea lucrurilor din jur este miscatoare asemeni apelor. Apa cu apa se intalnesc, pamant cu pamant si munte cu munte.”


Remer Ra: Este o chestiune de mecanica simpla aici. Cu ajutorul unor programe soft inteligente se poate prevedea finalul oricarui firicel de apa de pe un traseu anume, chiar cu o precizie uimitoare. Altfel stau lucrurile cu omul.
Zamolxe: Iarasi faci o confuzie foarte mare. Traseul este una si aparitia firicelului de apa este cu totul alta. Traseul este deja efect, face parte din procesul de materializare a raului. Dupa aparitia firicelului de apa nu mai este nevoie de a se tine cont de multitudinea de date pentru a se stabili destinatia finala. Este procesul de continuitate si dinamica a Totului. Crede-ma, pentru materializarea unei dorinte ai nevoie de mult mai putine date. In primul rand ai nevoie de limpezime. Trebuie sa sti ceea ce vrei, adica sa ai bine conturata imaginea finala. Este, daca vrei, proiectul unei lucrari. Dar mai sunt si alti parametri care trebuiesc lamuriti. nu este de ajuns doar sa ai imaginea finala in minte. Cei mai multi „norocosi”lucreaza la nivel inconstient cu acest proces. Si nu este vorba de noroc aici, ei au reusit acest lucru prin cizelarea corpului cauzal din numeroasele incercari din vietile lor anterioare. Cand „norocosii”vor ceva, ei nu numai ca au imaginea clara a ceea ce vor, dar implica si alti parametri. Deja ei se bucura de materializarea dorintei, o simt, o gusta, o vad integrata realitatii obiective, iar unii reusesc sa integreze mai multe legi universale in procesul de creatie, cu atat materializarea este mai rapida.
Remer Ra: Adica „norocosii”fac un defazaj in timp in ceea ce priveste efectul implinirii dorintei in campul psiho-mental?
Zamolxe: Vad ca incepi sa pricepi.
Remer Ra: Dar cred ca toti se gandesc la asta. Cine nu viseaza ca este prosper, fericit in dragoste, sanatos etc.?
Zamolxe: Da, dar numai „norocosii” simt cu adevarat ca acele momente sunt aproape.
Remer Ra: Asadar, imi mentin un gand, o imagine – ceea ce vreau sa creez adica -, prin insasi faptul ca intretin acest gand apar conditiile prin care el se materializeaza?
Zamolxe: Exact! cand vrei ceva, trebuie sa-ti mentii imaginea a ceea ce vrei sa creezi pana la materializarea efectiva. Acest gand-imagine este preluat de catre subconstient si supraconstient, si astfel la nivelurile subtile se declanseaza procese de rezonanta complexe care determina conditiile initiale din punct de vedere fizic ce vor duce la materializarea gandului-imagine.
Remer Ra: Sau cum spune o vorba: „nu stii unde sare iepurele”. Apar oamenii de care ai nevoie si sursele financiare, informatii ajutatoare etc. Am citit prin unele biografii ca cei care au plecat de la zero au avut parte de ajutoare si situatii ajutatoare „intamplatoare”prin care si-au dus la indeplinire visele.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: