About

 

Sunt un Varsator

si imi place sa sparg tiparele.

 

 

Caracterizari in care ma regasesc…

DEVIZA VARSATORULUI: ” Vreau sa stiu totul!” Sufletul Varsatorului este un ocean ce ascunde un abis de senzatii, de ganduri, de temeri. Nu ii place sa respecte reguli si limite impuse si are mereu tendinta de a rasturna principii general valabile. Este zodia in care se nasc cei mai multi  exploratori si cele mai multe minti geniale.

CARACTER, Varsatorul traieste intr-o lume a propriilor sale valori. Pentru el este extrem de important sa mearga pe drumul sau, evitand caile batatorite. Reprezentantii acestei zodii sunt, mai mult decat oricare alti nativi ai intregului cerc zodiacal, interesati de tot ce e nou. Subconstientul Varsatorului aspira catre schimbari permanente ale decorului si ale stilului de viata. Telul lui profund este sa nu se impotmoleasca in rutina vietii zilnice si sa se bucure din plin de fiecare zi.  Amintirile nu ii ajung, nu-l satisface sa traiasca din ele nici chiar la varste inaintate. Varsatorul traieste in przent si priveste cu optimism spre viitor! Este un om cu stari de spirit foarte schimbatoare, dar pasele proaste trec repede. Are simtul umorului si stie sa ierte daca cineva l-a suparat. Reprezentantul acestei zodii incearca sa fie intotdeauna in tema cu tot ce se intampla, cu tot ce se discuta si se simte foarte stanjenit daca nu este bine informat in privinta vreunui proiect.

Esti invitatul aici si acum pentru a parcurge impreuna un drum care cu siguranta o sa ne duca acolo unde defapt ne este locul. Acest blog nu are ca scop de a instaura noi credinte si nici de a incerca sa convinga pe cineva la ceva anume, ci are ca si scop de a infaptui o schimbare in constiinta voastra, scopul da a va trezi

…Lucian Dorobantu.

Responses

  1. Si eu sunt Gemeni… Tot zodie de aer ca si tine.Imi place blogul tau, imi place mesajul pe care vrei sa-l transmiti. O zi frumoasa, Lucian.

  2. De unde ai luat aceste informatii? Sint foarte interesante 🙂

    • Cred ca le-am luat dintr-o carte. Daaa. le-am luat dintr-o carte care se numeste Horoscopul complet 2001


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: